AUSTROTERM 141 views

Follow

AUSTROTERM

Информация за компанията

  • Общо обяви 1 Обяви
  • Местоположение България, София
  • Адрес Казичене

За нас

Топлоизолационни материали от Аустротерм: Перфектна защита от студа

Аустротерм е австрийска компания, производител на висококачествени топло- и шумоизолационни продукти от експандиран и екструдиран полистирен, фасадни профили и плоскости за вътрешно изграждане. Фирмата е добре позната в цяла Централна и Източна Европа и е предпочитан партньор заради своя висок професионализъм, отлично качество и последователна иновационна политика.

Компанията е създадена през 1953 г. от Освалд Новотни, който става първият производител на стиропор в Австрия. През годините фирмата постепенно разширява своята дейност, навлиза на нови пазари и успява бързо да заеме водеща позиция в областта на изолационните материали в Централна и Източна Европа. Днес групата на Аустротерм включва фирми в 11 държави с общо 22 производствени бази и е част от Шмид-Индустри-Холдинг, един от най-големите строителни концерни в Европа.

Аустротерм е една от първите компании в Австрия, която разпознава потенциала на източно-европейските пазари и започва експанзия към страните от Източна Европа. През 2004 г., след редица успешни начинания в други държави, идва ред и на България да се присъедини към голямото семейство на Аустротерм. Основана е дъщерната фирма Аустротерм България ЕООД, а година по-късно, а през май 2005 г. официално заработва и първият завод за EPS в околностите на София. Признанието за високото качество на плочите от експандиран полистирен не закъснява и още същата година Аустротерм България ЕООД получава Златен медал на 61-вия Международен технически панаир в Пловдив. През годините на усилено строителство, фирмата успява да се наложи като лидер на пазара, успешно задоволявайки нуждите на своите клиенти.

В рамките на само няколко години заводът в София достига границите на своя капацитет. Строителният бум по българското черноморие налага необходимостта от втори завод, който да може да задоволи постоянно нарастващото търсене и да позволи по-гъвкава реакция на желанията на клиентите. Така през юли 2008 г. се стига до откриването на втори завод за EPS в Айтос, който да обслужва източната част на страната.

Свържете се с нас

КОНТАКТИ

  • Адрес: гр. София, ул. Любляна 34
  • Тел: +359 876 501 901
  • И-мейл адрес: office@jobcenter.bg
  • Работно време: Понеделник – Петък: 8: 00ч. – 17: 00ч.

Последвайте ни:

ТЪРСЕНЕ НА РЕГИСТРИРАНИ КАНДИДАТИ